KLINIKA DIGJITALE LAUNCHES NEW SECOND OPINION PROGRAM

KLINIKA DIGJITALE LAUNCHES NEW SECOND OPINION PROGRAM

Technology is facilitating and changing access to health care. Now patients have the opportunity to consult a doctor regardless of the distance between them and the clinic or hospital anywhere in the world!

7 TERRIFYING DISEASES - COLORECTAL CANCER

7 TERRIFYING DISEASES - COLORECTAL CANCER

Not all serious illnesses come with tell-tale symptoms. There are diseases that can turn your body into a ticking time-bomb while you're unaware of any danger.

7 TERRIFYING DISEASES YOU COULD HAVE WITHOUT KNOWING IT

7 TERRIFYING DISEASES YOU COULD HAVE WITHOUT KNOWING IT

Jo të gjitha sëmundjet serioze vijnë me simptoma treguese. Ka sëmundje që mund ta kthejnë trupin tuaj në një bombë të kurdisur, ndërsa ju nuk jeni në dijeni të ndonjë

ADDISON DISEASE

ADDISON DISEASE

Gjëndrat mbiveshkore gjinden pak mbi veshkat tuaja. Shtresa e jashtme e gjëndrës mbiveshkore prodhon hormone që ndihmojnë trupin tuaj t’i përgjigjet stresit dhe rregullojnë tensionin e gjakut dhe ekuilibrin e ujit dhe kripës. Sëmundja Addison paraqitet nëse gjëndrat

NUTRITION ADVICE FOR ADULTS DURING THE COVID-19 OUTBREAK

NUTRITION ADVICE FOR ADULTS DURING THE COVID-19 OUTBREAK

Ushqimi i duhur dhe sasia e mjaftushme e ujit gjatë pandemisë me COVID -19 janë thelbësore. Njerëzit që konsumojnë ushqim të duhur mund të jenë më të shëndetshëm, me sistem imunitar

TYPES OF FACE MASKS

TYPES OF FACE MASKS

What are the three primary types of face masks?
When you hear about face masks for COVID-19 prevention, it’s generally three types:
- Homemade cloth face mask
- Surgical mask
- N95 respirator
Le t’i shqyrtojmë secilën

Diagnostic Tests for COVID-19

CORONAVIRUS TESTING BASICS

There are two different types of tests – diagnostic tests and antibody tests.
1. Një test diagnostik mund të tregojë nëse keni një infeksion aktiv me koronavirus dhe se duhet të ndërmerrni hapa për të

Lab Tests at Your Home!

Lab Tests at Your Home!

Digital Clinic for members,
Waiting time for the laboratory tests prevents many people from doing the necessary lab tests for their personal health.
Për të qëndruar më afër anëtarëve të

OPPORTUNITY FOR THE MINISTRY OF HEALTH - ONLINE SERVICE AND DIGITAL DOCTOR

OPPORTUNITY FOR THE MINISTRY OF HEALTH - ONLINE SERVICE AND DIGITAL DOCTOR

Të shqetësuar me shtrirjen e COVID-19, shtimin e rasteve të infektuara, vdekshmërinë, rrezikshmërinë e vazhdueshme për jetën e qytetarëve dhe të punëtorëve shëndetësor, Klinika Digjitale shpreh gatishmërinë të ndihmoj

BEDWETTING

BEDWETTING

Shumë fëmijë urinojnë në shtrat derisa të bëjnë 5 vjeç ose edhe kur janë më të vjetër. Fshikëza e fëmijëve mund të jetë shumë e vogël. Ose sasia e urinës së prodhuar gjatë natës mund të jetë
« Previous PageNext Page »
en_USEnglish