KLINIKA DIGJITALE LANSON PROGRAMIN E RI TË MENDIMIT SEKONDAR

KLINIKA DIGJITALE LANSON PROGRAMIN E RI TË MENDIMIT SEKONDAR

Teknologjia po lehtëson dhe ndryshon qasjen në shërbimin shëndetësor. Tani pacientët kanë mundësi të konsultohen me mjekun pa marrë parasysh distancën në mes tyre dhe klinikës apo spitalit kudo në botë!

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – KANCERI I ZORRËS SË TRASHË

7 SËMUNDJET FRIKËSUESE – KANCERI I ZORRËS SË TRASHË

Jo të gjitha sëmundjet serioze vijnë me simptoma treguese. Ka sëmundje që mund ta kthejnë trupin tuaj në një bombë të kurdisur, ndërsa ju nuk jeni në dijeni të ndonjë rreziku.

7 SËMUNDJE FRIKËSUESE QË MUND T’I KENI PA E DITUR

7 SËMUNDJE FRIKËSUESE QË MUND T’I KENI PA E DITUR

Jo të gjitha sëmundjet serioze vijnë me simptoma treguese. Ka sëmundje që mund ta kthejnë trupin tuaj në një bombë të kurdisur, ndërsa ju nuk jeni në dijeni të ndonjë

SËMUNDJA ADDISON

SËMUNDJA ADDISON

Gjëndrat mbiveshkore gjinden pak mbi veshkat tuaja. Shtresa e jashtme e gjëndrës mbiveshkore prodhon hormone që ndihmojnë trupin tuaj t’i përgjigjet stresit dhe rregullojnë tensionin e gjakut dhe ekuilibrin e ujit dhe kripës. Sëmundja Addison paraqitet nëse gjëndrat

KËSHILLA PËR USHQIM TË SHËNDETSHËM GJATË PANDEMISË ME COVID-19

KËSHILLA PËR USHQIM TË SHËNDETSHËM GJATË PANDEMISË ME COVID-19

Ushqimi i duhur dhe sasia e mjaftushme e ujit gjatë pandemisë me COVID -19 janë thelbësore. Njerëzit që konsumojnë ushqim të duhur mund të jenë më të shëndetshëm, me sistem imunitar

LLOJET E MASKAVE TË FYTYRËS

LLOJET E MASKAVE TË FYTYRËS

Cilat janë tre llojet kryesore të maskave të fytyrës?
Maskat ​​në përdorim për parandalimin e COVID-19, zakonisht janë tre lloje:
– Maskë fytyre nga tekstili
– Maskë kirurgjike
– Respirator N95
Le t’i shqyrtojmë secilën

Testet Diagnostikuese për COVID-19

TESTET DIAGNOSTIKUESE PËR COVID-19

Ekzistojnë dy lloje të ndryshme të testeve – teste diagnostikuese dhe testet e antitrupave.
1. Një test diagnostik mund të tregojë nëse keni një infeksion aktiv me koronavirus dhe se duhet të ndërmerrni hapa për të

Analizat Laboratorike në Shtëpinë Tuaj!

Analizat Laboratorike në Shtëpinë Tuaj!

Klinika Digjitale për anëtarët,
Koha e pritjes në radhë për analiza laboratorike pengon shumë njerëz për të bërë kontrollimin dhe testet e nevojshme për shëndetin e tyre personal.
Për të qëndruar më afër anëtarëve të

MUNDËSI PËR MINISTRINË E SHËNDETËSISË – SHËRBIMI ONLINE DHE MJEKU DIGJITAL

MUNDËSI PËR MINISTRINË E SHËNDETËSISË – SHËRBIMI ONLINE DHE MJEKU DIGJITAL

Të shqetësuar me shtrirjen e COVID-19, shtimin e rasteve të infektuara, vdekshmërinë, rrezikshmërinë e vazhdueshme për jetën e qytetarëve dhe të punëtorëve shëndetësor, Klinika Digjitale shpreh gatishmërinë të ndihmoj

URINIMI NË SHTRAT

URINIMI NË SHTRAT

Shumë fëmijë urinojnë në shtrat derisa të bëjnë 5 vjeç ose edhe kur janë më të vjetër. Fshikëza e fëmijëve mund të jetë shumë e vogël. Ose sasia e urinës së prodhuar gjatë natës mund të jetë
« Previous PageNext Page »