DIGITAL CLINIC AND FAMILY MEDICINE

DIGITAL CLINIC AND FAMILY MEDICINE

Klinika Digjitale mirëpret interesimin e shtuar të Mjekëve Familjarë për shërbimet online dhe me kënaqësi do të zgjerojë veprimtarinë e saj duke ofruar mundësi bashkëpunimi edhe me Mjekët Familjar në mbarë vendin. Roli dhe shërbimi

BIPOLAR DISORDER

BIPOLAR DISORDER

Also called: Manic-depressive illness
Çregullimi bipolar është një sëmundje e rëndë mendore. Njerëzit që e kanë atë kalojnë nëpër ndryshime të pazakonta të disponimit. Gjendja e tyre ndryshon nga ‘lartë’ shumë të lumtur dhe aktivë deri ‘poshtë’ në

DIGITAL HEALTH - REALITY IN KOSOVO

DIGITAL HEALTH - REALITY IN KOSOVO

Kur nuk ndiheni mirë ose keni shqetësime në lidhje me shëndetin tuaj, zakonisht ju vizitoni mjekun familjar. Derisa pas orarit të punës, ju mund të vizitoni edhe emergjencën. Por me avansimin teknologjik të

GENETIC COUNSELING

GENETIC COUNSELING

Këshillimi gjenetik siguron informacion dhe mbështetje për njerëzit që kanë ose mund të jenë në rrezik për çrregullime gjenetike. Një këshilltar gjenetik takohet me ju për të diskutuar rreziqet gjenetike. Këshillimi mund të jetë për veten tuaj ose

HERNIA

HERNIA

A hernia happens when part of an internal organ or tissue bulges through a weak area of muscle. Most hernias are in the abdomen.
There are several types of hernias, including:

UROLITHIASIS AND COVID-19

UROLITHIASIS AND COVID-19

Recommendations from the EAU Urolithiasis Guidelines Panel applicable during the COVID-19 pandemic.
Acute treatment of a patient with renal colic
1) Në parim, të njëjtat shqetësime siç përmenden në Udhëzimet nga Shoqata e

HOW RADIOLOGY CAN GET READY FOR CORONAVIRUS CRISIS

HOW RADIOLOGY CAN GET READY FOR CORONAVIRUS CRISIS

March 19, 2020 -- A panel of experts from six institutions has released a list of best practices for radiology preparedness during the coronavirus health crisis.
Botuar me 16 Mars, 2020

NOVEL CORONA VIRUS (2019-nCOV)

NOVEL CORONA VIRUS (2019-nCOV)

Author: Dr. Massimo Sarteli
Director of Global Alliance for Infections in Surgery
Koronaviruset janë një familje e madhe virusesh që janë të zakonshme tek njerëzit dhe në shumë lloje të ndryshme të kafshëve, duke përfshirë deve,

CORONAVIRUS

CORONAVIRUS

Koronaviruset (CoV) janë një familje e madhe e viruseve që shkaktojnë sëmundje duke filluar nga ftohja e zakonshme deri te sëmundjet më të rënda siç janë Sindroma e Frymëmarrjes në Lindjen e Mesme (MERS-CoV) dhe Sindromi i Rëndë Akut

DRUG REACTIONS

DRUG REACTIONS

Shumicën e kohës, barnat e bëjnë jetën tonë më të mirë. Ato zvogëlojnë dhimbjet dhe shqetësimet, luftojnë infeksionet dhe problemet tjera siç janë tensioni i lartë i gjakut ose diabeti. Por barnat gjithashtu mund të shkaktojnë reaksione
« Previous PageNext Page »
en_USEnglish