INTELEGJENCA ARTIFICIALE SI MJET NË PËRMIRËSIMIN E DIAGNOZES SË KANCERIT

INTELEGJENCA ARTIFICIALE DHE TRAJTIMI I KANCERIT

Revista shkencore Nature publikon punimin e rëndësishëm të Dr. Matija Snuderl, Neuropatologut të njohur nga Universiteti i New Yorkut, dhe mentorit të Dr. Ekrem Malokut, Neuropatologut të njohur Kosovar në SHBA, tani i angazhuar në Qendrën Medicinale të Universitetit të Bostonit dhe Fakultetit të Mjekësisë si Neuropatolog dhe Profesor Asistent i Patologjisë dhe Neurologjisë.
Dr. Ekrem Maloku, është i angazhuar në KLINIKEN DIGJITALE dhe me kënaqësi do ndihmoj pacientët edhe nga Kosova, duke ju mundësuar diagnostifikimin final neuropatologjik, me aplikimin e metodave bashkëkohore imunohistokimike dhe ato molekulare patologjike për diagnozën e proceseve tumorale dhe jo-tumorale të trurit dhe palcës kurrizore.
Për të mësuar më shumë, vizitoni linkun: https://www.nature.com/articles/d41586-020-00847-2
chevron_left
chevron_right