Shërbimet

Mjeku Personal

Mjeku Personal

Mjeku Personal – do të kaloj më shumë kohë me ju, do kuptoj më mirë shqetësimin tuaj dhe do ta ketë më të lehtë të zbuloj sëmundjen dhe sugjeroj trajtimin adekuat.

Konsultimi Online

Konsultimi Online

Konsultohu me mjekun pa pritur në radhë dhe pa lëvizur nga shtëpia! Në shërbimin tuaj janë 50 specialistë të njohur kombëtarë dhe ndërkombëtarë!

Trajtimi jashtë vendit

Trajtimi jashtë vendit

Programi për Trajtim Jashtë Vendit ofron trajtim për të gjitha sëmundjet të cilat nuk trajtohen në vendin tuaj si dhe trajtimin e sëmundjeve më të komplikuara për të cilat ju preferoni të mjekoheni jashtë vendit!

e-Health Tourism

e-Health Tourism

e-Health Tourism – një koncept i ri i kujdesit shëndetësor i cili ofron konsultime me chat, audio dhe video të sigurta dhe në privatësi të plotë për turistët e shteteve të Ballkanit Perëndimor.

Mendimi Sekondar

Mendimi Sekondar

Marrja e një mendimi sekondar nga një mjek tjetër specialist mund t’ju ndihmojë të merrni vendime të duhura, t’ju lehtësojë dhe në disa raste edhe të shpëtojë jetën tuaj.

Kontrolluesi i Reaksionit (ndërveprimit) të Barnave

Kontrolluesi i Reaksionit (ndërveprimit) të Barnave

Klinika Digjitale ofron kontrollimin e ndërveprimit të mbi 3.5 milionë barnave të prodhuesve të ndryshëm nga mbarë bota!

Qendra Digjitale për Interpretim të CT, MRI & PET-CT

Qendra Digjitale për Interpretim të CT, MRI & PET-CT

Ngarkoni imazherinë me CT, MRI apo PET CT dhe radiologë të njohur do të bëjnë interpretimin dhe do ju përcjellin raportin.

Klinika Teledermatologjike

Klinika Teledermatologjike

Klinika Teledermatologjike i referohet përdorimit të imazheve të lëkurës për të klasifikuar, diagnostikuar, monitoruar dhe vlerësuar gjendjen apo sëmundjet e lëkurës pa qenë pacienti i pranishëm fizikisht.

Trajnimi Digjital

Trajnimi Digjital

Pas përfundimit të trajnimit, mjekët do të kenë mundësi t’i bashkohen rrjetit global të profesionistëve shëndetësorë, dhe ofrojnë shërbime me pagesë për pacientët kudo në botë.

Klinika Tele-onkologjike

Klinika Tele-onkologjike

Klinika Tele-onkologjike përkufizohet si ofrimi i shërbimeve klinike onkologjike nga distanca për diagnostikimin, trajtimin dhe përcjelljen e gjendjes shëndetësore të pacientit duke përdorur teknologjinë e informacionit dhe komunikimit.

Kartela Elektronike Mjekësore Personale

Kartela Elektronike Mjekësore Personale

Me kartelën elektronike, dëmtimit dhe humbjes së analizave laboratorike dhe raporteve mjekësore i ka ardhur fundi!

Partnerët e Besueshëm

Partnerët e Besueshëm

Si Partner i Besueshëm, ju do të keni hapësirën tuaj në web faqen e Klinikës Digjitale dhe do të keni mundësi të ofroni shërbimet, produktet apo teknologjinë tuaj tek një numër i madh i pacientëve dhe mjekëve.