Anëtarësimi – Mjekë

Mirësevini në Klinikën Digjitale,

Tani edhe ju keni mundësi të bëheni pjesë e rrjetit global të profesionistëve shëndetësorë dhe ofroni shërbime me pagesë për pacientët kudo në botë!

Platforma jonë digjitale është pjesë e një evolucioni të vazhdueshëm të shëndetit digjital global. Ju do keni mundësinë të bashkëpunoni me kolegët tuaj në SHBA, Evropë, Azi dhe Afrikë.

Objektivi i Klinikës Digjitale është të prezantoj qasje të re dhe instaloj një shprehi të re për pacientët. Kemi punuar gjatë për të bërë Klinikën Digjitale, zgjedhjen primare për përkujdesje shëndetësore!

Tani ju do keni mundësi të shkurtoni kohën dhe distancën me pacientin, ofroni shërbime në çdo kohë dhe për çdo sëmundje si dhe trajtim më të mirë për pacientët tuaj kudo në botë.

Nga anëtarësimi në Klinikën Digjitale ju do të përfitoni edhe:

– Klinikën tuaj virtuale ku mund të përcjellni gjendjen shëndetësore të pacientëve tuaj në çdo kohë
– Softuerin për caktimin e vizitës mjekësore dhe videokonsultimit me pacientë
– Mundësinë për arkivim dhe transferim digjital të imazhërisë me CT, MRI dhe koronarografi
– Promovimin e profilit tuaj profesional në webfaqen e Klinikës Digjitale dhe në rrjetet sociale
Anëtarësimi Vjetor €249
sqAlbanian