MJEKU PERSONAL

Mjeku Personal

Ky shërbim ofrohet vetëm për anëtarët e Klinikës Digjitale
Mjeku Personal është doktor i mjekësisë, i cili përkujdeset për shëndetin tuaj, për të dhënat mjekësore dhe historinë tuaj shëndetësore. Ai do të kaloj më shumë kohë me ju, do kuptoj më mirë shqetësimin tuaj dhe do ta ketë më të lehtë të zbuloj sëmundjen dhe sugjeroj trajtimin adekuat.

Nëse ju dëshironi të keni mjekun tuaj personal, atëherë zgjedhni kompaninë e sigurimeve shëndetësore e cila ofron shërbimin e Mjekut Personal në ofertën e tyre vjetore. Për të gjithë ata të cilët nuk kanë sigurim shëndetësor, Klinika Digjitale ofron anëtarësim bazik me 30% zbritje dhe shërbimin e Mjekut Personal gjatë tërë vitit.