MEAL PLANINNG FOR CHILDREN WITH TYPE 2 DIABETES

MEAL PLANINNG FOR CHILDREN WITH TYPE 2 DIABETES

Meal plans should consider the amount of calories children need to grow. In general, three small meals and three snacks a day can help meet calorie needs. Many children with type 2 diabetes are overweight. The goal should be able to reach a healthy weight by eating healthy foods and getting more activity (60 minutes each day).Work with a registered dietitian to design a meal plan for your child. A registered dietitian is an expert in food and nutrition. The following tips can help your child stay on track:
– Asnjë ushqim nuk përjashtohet. Duke ditur se si ushqimet e ndryshme ndikojnë në nivelin e sheqerit në gjak tek fëmiu juaj, ju ndihmon ju dhe fëmijën tuaj të mbajë sheqerin në kufijtë normal.
– Ndihmoni fëmijën tuaj të mësojë sa ushqim i nevojitet për jetë të shëndoshë. Kjo quhet kontrolli i porcionit (ushqimit).
– Mësoni familjen të kalojnë gradualisht nga pijet e gazuara dhe pije të tjera me sheqer, siç janë pijet sportive dhe lëngjet, në ujë të pastër ose në qumësht me yndyrë të ulët.
chevron_left
chevron_right
en_USEnglish