Biçaku Diagnostic

Partner i Besueshëm

Qendër Diagnostike me traditë familjare, ofron shërbime kualitative radiologjike nga ekipi i përkushtuar i radiologëve që vendos pacientin në qendër të vëmendjes. Kualiteti, cilësia e shërbimit si dhe partneriteti me pacientin, janë prioritet i shërbimeve shëndetësore tek BIÇAKU DIAGNOSTIC. Ju do të shërbeheni nga specialistët e mirënjohur:
– Dr. Irid Biçaku – Radiolog
– Dr. Ardian Biçaku – Radiolog
– Dr. Bardh Biçaku – Stomatolog
Së fundi BIÇAKU DIAGNOSTIC, ka shtuar veprimtarinë diagnostike edhe me Tomografinë e Kompjuterizuar, të njohur si – CT. Imazheria me CT është metodë e sofistikuar imazherike, jo-invasive dhe shumë e saktë diagnostike për trupin e njeriut.
Sëmundjet e gjirit mund të diagnostikohen te BIÇAKU DIAGNOSTIC. Ultrasonografia moderne si dhe mamografia dhe tomosinteza digjitale, të njohur si 3D mamografi ju garantojnë shërbim cilësor dhe diagnostikim të hershëm të sëmundjeve të gjirit!
Rtg Imazheria Digjitale, është metodë tjetër diagnostike që ofrohet tek BIÇAKU DIAGNOSTIC dhe mundëson imazherinë për kockat dhe të gjitha indet dhe organet në tërë trupin e njeriut.
Shërbimet në BIÇAKU DIAGNOSTIC do ofrohen për pacientët e Klinikës Digjitale, vetëm pas caktimit të terminit dhe referimit nga Klinika Digjitale.

CAKTO TERMIN

arrow_downward