ACTES 2019, 7 – 9 NËNTOR 2019, TIRANË, SHQIPËRI

ACTES 2019, 7 – 9 NËNTOR 2019, TIRANË, SHQIPËRI

Kongresi i 3-të vjetor Shqiptar i Traumës dhe Kirurgjisë së Urgjencës – ACTES, 7 – 9 Nëntor, 2019.
Për të mësuar më shumë për ACTES, vizitoni: www.astes.org.al
Ju lutem abstraktet dërgoni me email tek: [email protected]
Për çdo informatë shtesë, kontaktoni: [email protected] apo cel: +355698180015!
Kryetar i ACTES 2019,
Asc. Professor Agron Dogjani, MD, PhD, FACS, FISS
chevron_left
chevron_right