Dr. Marco Jacobbi

Oftalmolog
Dr. Jacobbi është oftalmologu i parë Italian dhe ndër të parët në Evropë i cili do të shërbej në Klinikën Digjitale! Ai punon në Qendrën e njohur Oftalmologjike Iride3000 në Torino, Itali. Dr. Jacobbi do përkujdeset për të diagnostikuar, trajtuar dhe intervenuar kirurgjikisht në sëmundjet e syrit si katarakta dhe ato më të ndërlikuara si shkëputja e retinës dhe të gjitha sëmundjeve në segmentin anterior dhe posterior të syrit! Në terminin e rezervuar vetëm për ju, aktivizoni kompjuterin me kamerë dhe nga shtëpia juaj, tregoni Dr. Jacobbit çdo gjë për sëmundjen tuaj, analizat laboratorike, raportet mjekësore dhe kontrollet e mëhershme tek oftalmologu! Dr. Jacobbi do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapin dhe tretmanin më të mirë për shëndetin tuaj!

Çmimi: €49 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: