Dr. Flora Selimi

Pediatër
Dr. Flora, është një ndër Pediatret Hematologe të para e cila shërben në Klinikën Digjitale. Ajo do përkujdeset për trajtimin e sëmundjeve të gjakut si anemia, hemofilia, leukemia dhe limfomat. Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Florës çdo gjë për sëmundjen e fëmijës suaj, analizat laboratorike, raportet mjekësore dhe ato të radiologut me CT, MRI si dhe Ultrasonografitë! Dr. Flora do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe ankesat e fëmijës dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të përshtatshëm për shërimin e fëmijës suaj!

Çmimi: €20 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: