Dr. Rozafa Olloni – Nikaj

Dr. Rozafa Olloni – Nikaj

Endokrinologe

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Dr. Rozafa Olloni – Nikaj, është ndër Endokrinologet e para në Evropë e cila do të shërbej në Klinikën Digjitale! Dr. Rozafa, do kujdeset për trajtimin e çrregullimeve të gjëndrës tiroide, diabetit, çrregullimeve të hipofizës – problemeve me prolaktinen, hormonet e rritjes, çrregullimeve të gjëndrrave mbiveshkore-sëmundja Addison, çrregullimeve të menopauzës e probleme tjera endokrinologjike.

Në terminin e rezervuar për ju, tregoni Dr. Rozafës çdo gjë për sëmundjen tuaj dike përfshirë analizat laboratorike, imazheritë me CT apo MRI si dhe raportet mjekësore dhe Ultrasonografitë! Dr. Rozafa do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për sëmundjen tuaj!