Dr. Marco Jacobbi

Dr. Marco Jacobbi

Oftalmolog

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Dr. Jacobbi është oftalmologu i parë Italian dhe ndër të parët në Evropë i cili do të shërbej në Klinikën Digjitale! Ai punon në Qendrën e njohur Oftalmologjike Iride3000 në Torino, Itali. Dr. Jacobbi do përkujdeset për të diagnostikuar, trajtuar dhe intervenuar kirurgjikisht në sëmundjet e syrit si katarakta dhe ato më të ndërlikuara si shkëputja e retinës dhe të gjitha sëmundjeve në segmentin anterior dhe posterior të syrit!

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Jacobbit çdo gjë për sëmundjen tuaj, duke përfshirë analizat laboratorike, raportet mjekësore dhe kontrollet e mëhershme tek oftalmologu. Dr. Jacobbi do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për shëndetin tuaj!