Dr. Manser Çili

Dr. Manser Çili

Kirurg
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu online me Dr. Manser Çili, specialistin e Kirurgjisë Abdominale.

Dr. Manseri është kirurg abdominal pranë Spitalit Rajonal Elbasan dhe Spitalit Bashkiak Pogradec. Ai ka përfunduar studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Tiranë dhe specializimin në Kirurgji Digjestive në QSUT “Nënë Tereza”, Tiranë me rezultate maksimale.

Dr. Manseri ka marrë pjesë në kongrese dhe seminare të ndryshme shkencore. 

Ai është autor dhe bashkautor i punimeve të ndryshme kirurgjikale në konferenca të ndryshme të kirurgjisë dhe case report në revista shkencore digjitale me faktor impakti. Dr. Manseri poashtu ka qenë i angazhuar si pedagog në Fakultetin e Shkencave Teknike Mjekësore në Elbasan.

Dr. Manseri, flet rrjedhshëm gjuhën Shqipe, Italiane, Gjermane, Angleze dhe Franceze. Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Manserit çdo gjë për sëmundjen tuaj, dhe dërgoni analizat laboratorike, raportet mjekësore dhe imazherinë me CT dhe MRI. Ai do ju dëgjon me kujdes dhe do ju ndihmon në diagnostikimin dhe sygjeroj trajtimin më të mirë për shërimin tuaj!