Dr. Lamia Kallel

Prof. Dr. Sci. Lamia Kallel

Gastroenterologe-Hepatologe
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Dr. Kallel është Profesoreshë e Gastroenterologjisë dhe Hepatologjisë në Universitetin e Mjekësisë në Tunizi dhe Drejtoreshë në Departamentin e Gastroenterologjisë në Spitalin Mahmoud El Matri, Ariana, Tunizi!
Dr. Kallel kryeson disa komitete nacionale dhe shoqata profesionale ndërkombëtare. Ajo është edhe autore dhe koautore e shumë punimeve shkencore dhe botimeve profesionale!


Në terminin e rezervuar vetëm për ju, nga shtëpia juaj, tregoni Dr. Kallel çdo gjë për sëmundjen tuaj, ajo do ju ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të traktit digjestiv, të lukthit, zorrëve duke përfshirë Morbus Crohn, Kolitin Ulçeroz si dhe sëmundjet e heparit dhe pankreasit.
Ajo do dëgjon me kujdes ankesat tuaja dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!
Dr. Kallel flet rrjedhshëm gjuhën Arabe, Frenge dhe Angleze!