Dr. Ymer Durmishi

Kirurg
Nga shtëpia juaj, konsultohu me Dr. Ymerin, kirurgun me përvojë nga Hôpitaux Universitaires de Genève në Zvicër, tani i punësuar në Kosovë. Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoi Dr. Ymerit çdo gjë për problemin tuaj kirurgjik, apendiksin, gurët në kanalin biliar dhe shqetësimet tjera kirurgjike! Dr. Ymeri do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapin dhe tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!

Çmimi: €20 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: