Dr. Viola Gjylameti – Çavolli

Hematologe
Në terminin e rezervuar, aktivizoni kompjuterin me kamerë dhe nga shtëpia juaj, tregoi Dr. Violës çdo gjë për sëmundjen, për qelizat e kuqe të gjakut, qelizat e bardha të gjakut, trombocitet, enët e gjakut, palcën kockore, nyjet limfatike, shpretkë dhe proteinat e përfshira në gjakderdhje dhe mpiksje. Dr. Viola do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për ju!

Çmimi: €20 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: