Dr. Ilir Ahmetgjekaj

Neuroradiolog
Nga shtëpia juaj, konsultohu me Dr. Ilirin, neuroradiologun me përvojë shumëvjeqare në përdorimin e metodave imazherike të avansuara. Dr. Iliri është ndër neuroradiologët e parë në Evropë i cili shërben në Klinikën Digjitale! Ai do ndihmon diagnostifikimin e tumorve, infarkteve dhe gjakderdhjeve në tru si dhe ndryshimeve tjera në segmentin lumbosacral! Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoi Dr. Ilirit çdo gjë për sëmundjen tuaj dhe të gjitha imazheritë me Rtg, CT, MRI, PET! Dr. Iliri do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do përkujdeset t’ju sigurojë shërbimin më të mirë për shërimin tuaj!

Çmimi: €35 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: