Dr. Aurora Meta-Dollenberg

Mjekësi Familjare, Psikoterapeute
Konsultohu online me mjeken shqiptare nga Gjermania Dr. AURORA META-DOLLENBERG, specialisten e njohur e Mjekësisë Familjare, Urgjencës dhe Psikoterapisë e cila tani do ofron shërbime online në KLINIKËN DIGJITALE!
Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Aurorës çdo gjë për sëmundjen tuaj! Ajo do ju dëgjon me kujdes dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!
Dr. Aurora është poashtu një ndër themelueset dhe Nënkryetare e Federatës së Mjekëve Shqiptarë në Evropë.  Klinika Digjitale dhe Federata e Mjekëve Shqiptarë në Evropë do të punojnë së bashku në ngritjen dhe përmirësimin e standardit të shërbimit shëndetësorë për pacientë dhe integrimin e mjekëve shqiptarë në Platformën Digjitale!

Çmimi: €20 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: