INSTITUTI FARNES

[cmsmasters_row data_shortcode_id=”d6e3e75b36″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_shortcode_id=”9554678b6e” data_width=”1/1″ data_animation_delay=”0″ data_border_style=”default” data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center”][cmsmasters_image shortcode_id=”aeb817b834″ align=”center” animation_delay=”0″]17499|https://www.klinikadigjitale.net/wp-content/uploads/2019/07/farnes-1-267×300.jpg|medium[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_shortcode_id=”9ad0a32633″ data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″][cmsmasters_column data_shortcode_id=”e54260f64f” data_width=”1/1″ data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_border_style=”default” data_animation_delay=”0″][cmsmasters_heading shortcode_id=”f996ff8c11″ type=”h2″ font_weight=”default” font_style=”default” text_align=”left” color=”#3eb8d7″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ underline=”true” underline_height=”1″ underline_style=”solid” underline_color=”#3eb8d7″ animation_delay=”0″]INSTITUTI FARNES[/cmsmasters_heading][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_shortcode_id=”ff50b21905″ data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_padding_top_laptop=”0″ data_padding_bottom_laptop=”0″ data_padding_top_tablet=”0″ data_padding_bottom_tablet=”0″ data_padding_top_mobile_h=”0″ data_padding_bottom_mobile_h=”0″ data_padding_top_mobile_v=”0″ data_padding_bottom_mobile_v=”0″][cmsmasters_column data_shortcode_id=”d97448cea9″ data_width=”1/1″ data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_border_style=”default” data_animation_delay=”0″][cmsmasters_text shortcode_id=”507a1e4ffb” animation_delay=”0″]

Mishëron një Rrugë të Re, një Perspektivë të Re dhe një Vizion të Ri për zgjidhjen e krizës së kujdesit shëndetësor për individët, komunitetet dhe vendet duke sjellë:
Të Vërtetën të Bazuar në Dituri për të promovuar Harmoni, Jetëgjatësi dhe Cilësi të Jetësës. 
Instituti Farnes ka krijuar modelin e Performancës Optimale të Jetesës (OPL) të kujdesit dhe përkujdesjes të specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionalE dhe produkteve përmes aplikimit të informacionit të udhëhequr nga dituria, i cili mbështetet në fakte dhe jo në mendime.
Farnes OPL siguron një rrugë për të optimizuar pavarësinë emocionale, mjedisore, mendore, fizike, sociale dhe shpirtërore, bazuar në parimet e ligjshme të jetesës, në përputhje me ligjet organike të natyrës dhe ligjet natyrore të njeriut.
Farnes Optimum Performance Living mund të zvogëlojë dhimbjen, të eliminojë vuajtjet e shmangshme, duke rivendosur funksionin fizik, duke optimizuar kualitetin e jetës dhe siguruar një zhvillim të njohurive që janë të detyrueshme për kohën, në natyrë dhe në qëllim.
Anëtarëve të regjistruar të Klinikës Digjitale, INSTITUTI FARNES iu ofron statusin e klientit të privilegjuar dhe 10% zbritje në shërbimet e ofruara në INSTITUTIN FARNES!
Shërbimet në INSTITUTIN FARNES do ofrohen për pacientët e Klinikës Digjitale, vetëm pas caktimit të terminit dhe referimit nga Klinika Digjitale.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]