Dr. Viola Gjylameti – Çavolli

Dr. Viola Gjylameti – Çavolli

Hematologe

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, nga shtëpia juaj, tregoni Dr. Violës çdo gjë për sëmundjen, për qelizat e kuqe të gjakut, qelizat e bardha të gjakut, trombocitet, enët e gjakut, palcën kockore, nyjet limfatike, shpretkën dhe proteinat e përfshira në gjakderdhje dhe mpiksje. Dr. Viola do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të për shërimin tuaj!