Dr. Sami Bytyçi

Dr. Sami Bytyçi

Radiolog

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE:

Konsultohu Online me Dr. Sami Bytyçi, i specializuar në Diagnostikën Imazherike/Radiologjike me:
– ECHO – ELASTOGRAPHY: Diagnostikimi i sëmundjeve tumorale të Tiroidesë, Mëlçisë, Veshkave, Gjirit etj.
– Radiologji Konvencionale: Rtg koke, qafe, Thoraxi, Abdomeni, Ortopedike.
– CT – Tomografi e kompjuterizuar.
– MRI – Rezonancë Magnetike.
– Mamography / Diagnostika e Gjirit.
– Radiologji Onkologjike + Intervente (FNA Biopsy nën Echo dhe CT).
Për të gjitha metodat diagnostike Imazherike mund të rezervoni terminin tuaj në bazë të nevojave ekzaminuese, apo për mendim sekondar rreth diagnostikimit tuaj me metodat më të avancuara imazherike.
Dr. Samiu, poashtu do asiston qytetarët e Prizrenit edhe në caktimin e terminit dhe konsultimet online me mjekët specialistë të njohur kombëtar dhe ndërkombëtarë.