Dr. Nagib Elshani

Dr. Nagib Elshani

Neuroradiolog

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Nagibin, neuroradiologun e njohur Kosovar. Dr. Nagibi është ndër neuroradiologët e parë në Evropë i cili shërben në Klinikën Digjitale. Ai do ndihmon diagnostikimin e infarkteve, gjakderdhjeve dhe tumorve dhe të gjitha ndryshimeve dhe sëmundjeve të sistemit nervor qendror duke interpretuar dhe përdorur metodat imazherike me CT, MRI dhe ekzaminimet diagnostike më të avansuara sot në botë!

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Nagibit imazheritë me CT, MRI, PET-CT dhe çdo gjë për sëmundjen tuaj. Dr. Nagibi do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do përkujdeset t’ju sigurojë shërbimin më të mirë për shërimin tuaj!