Dr. Ilda Çikopana

Dr. Ilda Çikopana

Gjinekologe

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Dr. Ilda është gjinekologia e parë e cila i bashkohet Klinikës Digjitale! Ajo do ju ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të organeve riprodhuese dhe kujdesin shëndetësor gjatë shtatzanisë dhe në trajtimin e sëmundjeve tjera gjinekologjike. Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Ilda çdo gjë për sëmundjen tuaj, analizat laboratorike, raportet mjekësore, Rtg imazheritë si dhe ato me CT, MRI dhe HSG. Ajo do dëgjon me kujdes ankesat tuaja dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për sëmundjen tuaj!