Dr. Ekrem Hyseni

Dr. Ekrem Hyseni

Onkolog
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu online me Dr. Ekrem Hysenin, onkologun e njohur Kosovar dhe një ndër onkologët e parë në Evropë i cili do të shërbej në Klinikën Digjitale! Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Ekremit çdo gjë për sëmundjen tuaj, trajtimin e tumorit, kemoterapinë apo medikamentet tjera të përdorura. Dr. Ekremi do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!