Dr. Agron Dogjani

Prof. Dr. Sci. Agron Dogjani

Kirurg

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Nga shtëpia juaj, konsultohu me Dr. Agron Dogjani, kirurgun me përvojë shumëvjeçare në kirurgjinë emergjente dhe traumatike dhe ligjerues ndërkombëtar për menaxhimin e traumës. Dr. Agroni është autor i punimeve të shumëta shkencore, anëtar i shoqatave profesionale Evropiane dhe botërore për kirurgji dhe kujdes intenziv si dhe drejtor ekzekutiv i Gazetës Shqiptare për Traumë dhe Kirurgji Emergjente.

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Agronit çdo gjë për sëmundjen tuaj, duke përfshirë analizat laboratorike, raportet mjekësore si dhe imazheritë dhe raportet e radiologut për CT dhe MRI! Dr. Agroni do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për shëndetin tuaj!