Dr. Sadushe Loxha

Patologe
Konsultohu me Dr. Sadushen, Patologen e re Kosovare! Dr. Sadushe Loxha, është ndër Patologet e para në Evropë e cila do të shërbej në Klinikën Digjitale! Ajo kontrollon dhe interpreton biopsitë dhe ndihmoj diagnostifikimin e sëmundjes të shkaktuar nga tumorët në indet dhe lëngjet trupore! Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoi Dr. Sadushes çdo gjë për sëmundjen tuaj, analizat laboratorike, raportet mjekësore, rezultatin Histopatologjik apo Citologjik! Dr. Sadushe do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!

Çmimi: €20 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: