Dr. Raif Çavolli

Kirurg kardiovaskular
Konsultohu online me Dr. Raif Çavollin, kirurgun e njohur të zemrës, Dr. Raifi është PhD Kandidat dhe anëtar i Asociacionit Evropian për Kirurgji Kardiovaskulare dhe Kirurgji Torakale. Ai është ndër Kirurgët e parë Kardiovaskular në Evropë i cili do të shërbej në Klinikën Digjitale! Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Raifit të gjitha raportet mjekësore, Eko të zemrës, EKG dhe analizat laboratorike, imazherinë dhe çdo gjë për sëmundjen tuaj. Ai do dëgjoj me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ndihmoj diagnostifikimin dhe trajtimin kirurgjik të valvulave dhe të gjitha sëmundjeve të zemrës.

Çmimi: €25 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: