Dr. Besim Latifaj

Patolog
Konsultohu me Dr. Besim Latifaj MD FRCPath, Patologun e njohur nga Anglia me origjinë Kosovare dhe me një përvojë më shumë se 20 vjeqare në spitalet me renome në Angli.
Dr. Latifaj është i punësuar në Spitalin Ashford dhe St Peter’s në Londër dhe është anëtar i Kolegjit Mbretëror të Patologëve në Mbretërinë e Bashkuar.
Dr. Latifaj është patolog/Consultant Pathologist për sëmundjet e lëkurës, mushkërive, sëmundjeve të traktit gastrointestinal, patologjisë së kokës dhe qafës, karcinomës metastatike të panjohur primarisht.
Në terminin e rezervuar për ju, tregoni Dr. Besimit, çdo gjë për sëmundjen tuaj, analizat laboratorike, raportet mjekësore dhe rezultatet Histopatologjike apo Citologjike!
Ai do ju ndihmon në trajtimin e sëmundjes suaj duke ju sygjeruar ekzaminimet përkatëse dhe tretmanin më të mire për shërimin tuaj!
Mjeku kurrë nuk ka qenë më afër jush, tani nga Londra drejtë në shtëpinë tuaj!

Çmimi: €49 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: