Dr. Ardian Biçaku

Radiolog
Tradita vazhdon, Dr. ARDIANI rrjedh nga një familje me traditë dhe kontribut të madh në radiologjinë Kosovare dhe Shqiptare. Dr. Ardiani do ju ndihmon në diagnostikimin e sëmundjes suaj duke përdorur metodat më të sofistikuara imazherike: 3D mamografia dhe tomosinteza digjitale, CT dhe MRI!
Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Ardianit çdo gjë për sëmundjen tuaj, analizat dhe testet laboratorike, raportet mjekësore, Rtg imazheritë si dhe ato me CT dhe MRI. Ai do dëgjon me kujdes ankesat tuaja dhe do ju sygjerojnë tretmanin më të mirë për sëmundjen tuaj!

Çmimi: €25 EUR

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim ONLINE: