Partner i Besueshëm

Prima Imaging Center

Qendër moderne dhe e avansuar diagnostike, ofron shërbime imazherike të kualitetit të lartë. Mjekët specialistë në PRIMA IMAGING CENTER janë pishtarë të radiologjisë Kosovare. Besueshmëria, tradita dhe përvoja i’u garantojnë shërbim cilësorë dhe diagnostikim në kohë reale. Ju do të shërbeheni nga specialistët e mirënjohur:
– Dr. Ilir Ahmetgjekaj – Radiolog
– Dr. Nagib Elshani – Radiolog
– Dr. Antigona Kabashi – Radiologe
Në PRIMA IMAGING CENTER ofrohen metodat më të sofistikuara dhe të avansuara diagnostike të njohura sot në botë! Imazheria me CT, MRI dhe ANGJIO CT do mundësojnë zbulimin e hershëm të çdo ndryshimi dhe çdo sëmundje në trupin tuaj!
Mamografia, ultrasonografia e avansuar, color doppleri dhe imazheria me Rtg plotësojnë kërkesat për diagnostikim të hershëm të ndryshimeve dhe referim për mjekim të mëtejmë.
Duke trajtuar pacientin me dinjitet dhe kujdes të vecantë, PRIMA IMAGING CENTER vendos pacientin në qendër të vëmendjes dhe ju ofron komoditet dhe trajtim unik në Kosovë!
Shërbimet në PRIMA IMAGING CENTER do ofrohen për pacientët e KLINIKËS DIGJITALE, vetëm pas caktimit të terminit dhe referimit nga Klinika Digjitale.

Cakto Termin

Adresa, Kontakti dhe Orari i Punës

  • Rr. Richard Holbrooke, 10000 Prishtina – Kosova
  • E Hënë – E Premte:   09:00 – 17:00