INTERNATIONAL VIRTUAL CONFERENCE – LATEST TRENDS IN DIGITAL HEALTH POWERED BY KLINIKA DIGJITALE

INTERNATIONAL VIRTUAL CONFERENCE – LATEST TRENDS IN DIGITAL HEALTH POWERED BY KLINIKA DIGJITALE

Doctors, dentists, other health professionals and psychologists will have the unique opportunity to hear from global digital health leaders about the latest achievements and challenges of digital health development at the global, regional, and national levels.
Konferencën do e hap Znj. Tory Cenaj me një përvojë dhe reputacion për integritet dhe inovacion si botuese e njohur dhe e pavarur akademike. Tory është poashtu themeluese dhe botuese e “Blockchain in Healthcare Today”, “Telehealth and Medicine Today” dhe “Partners in Digital Health”.
Në mesin e folëseve do të jetë një ndër pishtarët e zhvillimit të shëndetit digjital në botë – Milton Chen, Drejtor Ekzekutiv i VSee dhe This American Doc. Platforma e tij digjitale – VSee ofron shërbime edhe për astronautët e NASA gjatë misioneve në hapësirë. Ai do të flet për “Nxitësit e Suksesit në Shëndetin Digjital”.
Një ndër folësit kryesorë do të jetë dhe Charles Nahabedian – Drejtor Ekzekutiv i VideoKall, Inc. Është ndër pionerët e zhvillimit të shëndetit digjital në botë, platforma e tij fleksibile i mundëson ofruesve të kujdesit shëndetësor të zgjidhin sfidat e qasjes të cilat ekzistojnë sot në botë. Ai do të prezantojë për “Ndërlidhjet e Teknologjisë në Shëndetin Digjital”.
Në konferencë do të prezantojnë zhvillimet e fundit në Shëndetin Digjital edhe liderë të tjerë global, të ndarë në dy panele. Në panelin e parë – “Mundësitë dhe Sfidat në Përdorimin e Shëndetit Digjital”, përvojat e tyre do t’i ndajnë:
– Arnab Paul, nga lista e ekspertëve të OBSH për Shëndetin Digjital dhe Drejtor Ekzekutiv në Patient Planet.
– Ilham Youssry – Drejtoreshë e Repartit të Hematologjisë Pediatrike dhe transplantit të palcës kockore dhe Profesoreshë e Pediatrisë në Universitetin e Kairos, Egjipt.
– Haleema Yezdani – nga Shoqata e Telemjekësisë në Indi.
Në seancën plenare “Inovacionet në Shëndetin Digjital” do të mund të dëgjoni nga: Dr. Marsela Ceno – Presidente e Shoqatës së Mjekëve Shqipëtarë në Gjermani.
Paneli i dytë “Privatësia, Besimi dhe Vetë-Pronësia në Shëndetin Digjital” do ju mundësojë pjesëmarrësve të mësojnë më shumë nga ekspertët global të shëndetit digjital:
– Aman Quadri PT, DPT, Cert. MDT – Chief Strategy Officer, Fair Fintech Inc.
– Shiv Aggarwal – CEO at EarthId, Self-Sovereign Identity (SSI) GBA Europe Lead & UK President
– Charles Dunham – Shareholder at Greenberg Traurig, LLP
– Ali Hojjati – Health Care Improvement Advisor – Accreditation Canada
Closing remarks will be given by the organizers of this important conference:
– Dr. Neshad Asllani – Ambasador Kryesor i Telehealth and Medicine Today, USA – Dega në Kosovë dhe Kryesues i Bordit Ekzekutiv në Klinika Digjitale
– Dr. Ingrid Vasiliu – Feltes, Global Chair of Ambassador Chapters for BHTY and TMT, Board Advisor for Partners in Digital Health Institute
chevron_left
chevron_right
en_USEnglish