The most powerful MRI scanner in the world delivers its first images!

The most powerful MRI scanner in the world delivers its first images!

October 7, 2021
Rezonanca Magnetike 11.7 Tesla e projektit Iseult, magneti më i fuqishmi në botë për imazhet njerëzore, sapo ka zbuluar imazhet e saj të para.

Dr. Dardan Asllani, recognized among Top Future50 Global Leaders in Digital Health

Dr. Dardan Asllani, recognized among Top Future50 Global Leaders in Digital Health

Për kontributin e jashtëzakonshëm në zhvillimin e shëndetit digjital në botë, CEO i Klinika Digjitale Dr. Dardan Asllani është shpallur nga Healthcare Information and Management

Awareness campaign and reward for COVID-19 vaccination

Awareness campaign and reward for COVID-19 vaccination

The Digital Clinic rewards vaccinated citizens - with the Electronic Medical Record for one year!
Awareness campaign until the end of September in support of citizens' health.
Klinika Digjitale, edhe kësaj radhe

COVID-19 Variants

COVID-19 Variants

Virusët ndryshojnë vazhdimisht përmes mutacioneve, prandaj pritet të shfaqen variante të reja të një virusi. Ndonjëherë variante të reja shfaqen dhe zhduken. Herave të tjera, variantet e reja persistojnë. Variante të shumta

DIGITAL CLINIC LAUNCHES NEW SERVICE

e-Health Tourism – healthcare services for tourists in Western Balkans

Sëmundja e papritur në një vend të huaj dhe gjatë pushimit është një nga problemet më serioze që ju mund të ballafaqoheni. Jeni në një vend të panjohur dhe shpesh

INTERNATIONAL VIRTUAL CONFERENCE – LATEST TRENDS IN DIGITAL HEALTH POWERED BY KLINIKA DIGJITALE

INTERNATIONAL VIRTUAL CONFERENCE – LATEST TRENDS IN DIGITAL HEALTH POWERED BY KLINIKA DIGJITALE

Mjekët, stomatologët, profesionistët tjerë shëndetësorë dhe psikologët do të kenë mundësi unike të dëgjojnë nga liderët globalë të shëndetit digjital për arritjet dhe sfidat e

COVID-19 MAJOR CONCERNS

COVID-19 MAJOR CONCERNS

How long does the Covid vaccine protect you?
Përgjigja në këtë pyetje është, vaksina ju mbron të paktën për gjashtë muaj. Kjo nuk do të thotë vetëm gjashtë muaj, por do të thotë të paktën gjashtë muaj. Shumica

COMMON QUESTIONS FOR COVID-19

COMMON QUESTIONS FOR COVID-19

Can you get Covid vaccine while you have Covid?
Nëse aktualisht jeni të infektuar me Covid-19, prisni derisa të shëroheni nga sëmundja në mënyrë që të keni mundësi të qëndroni përsëri

Suspendisse morbi pretium

Eu donec in etiam ornare integer nam torquent ut, duis convallis semper proin vulputate arcu viverra nibh lectus, aliquet cras rutrum interdum phasellus suspendisse eleifend faucibus, magnis neque tempor adipiscing mus sollicitudin luctus. Sodales non eu taciti rutrum ultrices dapibus …

Finibus ornare nascetur

Turpis nascetur blandit commodo tincidunt est per ornare augue metus enim in pharetra mattis mus, class molestie vestibulum penatibus curabitur quisque etiam semper suspendisse egestas iaculis himenaeos. Himenaeos etiam fermentum eleifend malesuada maximus cras suscipit platea conubia, sapien dictumst ad …

Next Page »
en_USEnglish