7 TERRIFYING DISEASES – DEEP VEIN THROMBOSIS

7 TERRIFYING DISEASES – DEEP VEIN THROMBOSIS

Not all serious illnesses come with tell-tale symptoms. There are diseases that can turn your body into a ticking time-bomb while you're unaware of any danger. Conditions such as fever or pain are clear signs that there is something wrong with your body. Whether serious or not, physical symptoms tell us when we're sick, prompting us to seek rapid diagnosis and treatment. But what if you're harboring a disease without realizing it? It is not as farfetched as it may sound. Here are seven illnesses you could be suffering from without showing any symptoms today we continue with a sixth disease:
Tromboza e venave të thella (e quajtur ndryshe edhe emboli pulmonare ose DVT) ndodh kur një mpiksje  formohet në venat e thella, të mëdha dhe të poshtme të këmbëve. Kjo gjendje ndodh kur gjaku mbledhet në këmbët tuaja ose nëse gjaku juaj është i prirur për mpiksje. Rreth gjysma e njerëzve që përjetojnë DVT nuk kanë simptoma derisa mpiksja të formohet dhe të ndërpresë qarkullimin, gjë që mund të jetë fatale.
BE VIGILANT: Look out for persistent pain and swelling in one leg and be vigilant when you are going through long periods of inactivity, such as long-haul flights or bed rest after an operation.
chevron_left
chevron_right
en_USEnglish