7 TERRIFYING DISEASES - CHLAMYDIA

7 TERRIFYING DISEASES - CHLAMYDIA

Not all serious illnesses come with tell-tale symptoms. There are diseases that can turn your body into a ticking time-bomb while you're unaware of any danger. Conditions such as fever or pain are clear signs that there is something wrong with your body. Whether serious or not, physical symptoms tell us when we're sick, prompting us to seek rapid diagnosis and treatment. But what if you're harboring a disease without realizing it? It is not as farfetched as it may sound. Here are seven illnesses you could be suffering from without showing any symptoms today we continue with a seventh disease:
Kjo sëmundje seksualisht e transmetueshme është një nga sëmundjet ngjitëse seksuale më të zakonshme dhe mund të paraqitet pa simptoma për një kohë – në fakt, 80% e grave me klamidia nuk janë të vetëdijshme se e kanë. Nëse është kaq e zakonshme dhe mund të mbetet pa u vërejtur, pse është serioze? Përgjigja është se klamidia e patrajtuar mund të shkaktojë një mori komplikimesh shëndetësore duke përfshirë infertilitetin, artritin reaktiv dhe sëmundjet inflamatore të pelvikut (PID).
BE VIGILANT: Don’t have unprotected sex and get tested for chlamydia regularly, as chlamydia can be asymptomatic, especially in women.
chevron_left
chevron_right
en_USEnglish