Dr. Kristo Papa

Dr. Kristo Papa

Kirurg Kardiotorakal

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Kristo, kirurgun e njohur kardiotorakal Evropian. Dr. Kristo tani punon në Royal Brompton Hospital Chelsea, London dhe është ndër kirurgët kardiotorakal të parë në Evropë i cili do të shërbej në Klinikën Digjitale! Ai do përkujdeset për sëmundjet e zemrës, mushkërive dhe gjoksit në përgjithësi.

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Kristos çdo gjë për sëmundjen tuaj, duke përfshirë analizat laboratorike, EKO të zemrës dhe EKG-të e mëhershme, raportet mjekësore dhe të radiologut për imazheritë me CT, MRI dhe Ultrasonografi! Dr. Kristo do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për shëndetin tuaj!