Dr. Krishnan Ganapathy

Dr. Krishnan Ganapathy

Neurokirurg
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, konsultohu me Dr. Krishnan për shqetësimet dhe sëmundjet tuaja në lidhje me sistemin nervor qendror, tumorit, gjakderdhjes apo infarktit në tru.


Dr. Krishnan, ka shërbyer si President i Shoqatës së Neurologjisë së Indisë dhe Shoqatës Aziatike-Australiane të Neurokirurgjisë!


Kontributi shkencor i Dr. Krishnan shtrihet në fushat e neuroshkencës dhe është një ndër pishtarët në aplikimin e Kirurgjisë Stereotaktike dhe të asaj Robotike. Ai është autor i mbi 200 punimeve shkencore dhe koautor në shumë tekste universitare si dhe profesor në disa universitete në Indi dhe Azi!

Në konsultimin online, tregoni Dr. Krishnan analizat laboratorike, raportet mjekësore si dhe imazheritë me CT, MRI dhe PET-CT! Ai do ju dëgjon me kujdes dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!
Dr. Krishnan flet rrjedhshëm gjuhën Angleze! Përkthimi në gjuhën Shqipe është i siguruar nga Klinika Digjitale!