Dr. Ilir Kurtishi

Dr. Ilir Kurtishi

Onkolog
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu online me Dr. Ilirin, një ndër Onkologët e parë në Evropë i cili do shërben në Klinikën Digjitale! Dr. Iliri do ju ndihmon në trajtimin e të gjithë tumorëve duke përdorur kimioterapinë si dhe terapinë e shënjestruar apo imunoterapinë!

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Ilirit çdo gjë për sëmundjen tuaj, dhe dërgoni analizat laboratorike, raportet mjekësore, radiologjike si dhe rezultatin histopatologjik. Dr. Iliri do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për menaxhimin e gjendjes tuaj shëndetësore!