Dr. Halil Krasniqi

Prof. Ass. Dr. med. Dr. phil. Halil Krasniqi MSC, Dr. Sc.

Kirurg Endovaskular

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu online me Prof. Dr. Halil Krasniqin, ligjerues në Heidelberg dhe Drejtor në Klinikën Vaskulare, Spitali Helios, në Pforzheim të Gjermanisë. Dr. Halili është ndër kirurgët endovaskular më të njohur në Evropë dhe një ndër mjekët e parë nga Gjermania i cili do të shërbej në Klinikën Digjitale!


Dr. Halili ka shpikur “Krassa”, pajisjen e cila bënë të mundur intervenimin me invasion minimal të enëve të gjakut, vetëm me një shpuarje, pa prerje. Tani me një shpuarje, është i mundur trajtimi i sëmundjeve të enëve të gjakut (stentimi) në dy drejtime, në drejtim të zemrës dhe drejtim të këmbës!

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Halilit çdo gjë për venat e zgjëruara dhe problemet me qarkullimin e gjakut.