Dr. Flora Selimi

Dr. Flora Selimi

Pediatër

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Dr. Flora, është një ndër Pediatret Hematologe të para e cila shërben në Klinikën Digjitale. Ajo do përkujdeset për trajtimin e sëmundjeve të gjakut si anemia, hemofilia, leukemia dhe limfomat.

Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Florës çdo gjë për sëmundjen e fëmijës suaj, analizat laboratorike, raportet mjekësore dhe ato të radiologut me CT, MRI si dhe Ultrasonografitë! Dr. Flora do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe ankesat e fëmijës dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të përshtatshëm për shërimin e fëmijës suaj!