Dr. Besim Latifaj

Dr. Besim Latifaj

Patolog

Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Besim Latifaj MD FRCPath, Patologun e njohur nga Anglia me origjinë Kosovare dhe me një përvojë më shumë se 20 vjeçare në spitalet me renome në Angli.
Dr. Latifaj është i punësuar në Spitalin Ashford dhe St Peter’s në Londër dhe është anëtar i Kolegjit Mbretëror të Patologëve në Mbretërinë e Bashkuar.
Dr. Latifaj është patolog/Consultant Pathologist për sëmundjet e lëkurës, mushkërive, sëmundjeve të traktit gastrointestinal, patologjisë së kokës dhe qafës, karcinomës metastatike të panjohur primarisht.


Në terminin e rezervuar për ju, tregoni Dr. Besimit, çdo gjë për sëmundjen tuaj, analizat laboratorike, raportet mjekësore dhe rezultatet Histopatologjike apo Citologjike!
Ai do ju ndihmon në trajtimin e sëmundjes suaj duke ju sygjeruar ekzaminimet përkatëse dhe tretmanin më të mire për shërimin tuaj!