Dr. Arjan Mullahi

Dr. Arjan Mullahi

Ortoped – Traumatolog
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Arjan Mullahi, Ortopedin dhe Traumatologun e njohur nga Gjermania me origjinë Shqiptare. Ai është Shef i Klinikës së Kirurgjisë, Ortopedisë dhe Traumatologjisë, në Spitalin St. Josef – Krankenhaus, Linnich, Gjermani.
Dr. Arjani është i specializuar në vendosjen e protezave primare të plota dhe parciale si dhe ndërrimin e protezave të artikulacioneve të supit, koksofemoral, të gjurit. Dr. Arjani do intervenoj edhe në rekonstruktimin dhe transplantimin e defekteve kockore!


Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Arjanit çdo gjë për sëmundjen tuaj duke përfshirë edhe analizat laboratorike, raportet mjekësore, Rtg imazheritë si dhe ato me CT dhe MRI!
Ai do ju dëgjon me kujdes dhe do ju ndihmon në trajtimin e sëmundjes suaj duke ju sygjeruar ekzaminimet përkatëse dhe terapinë e duhur për shërimin tuaj!
Mjeku kurrë nuk ka qenë më afër jush, tani nga Gjermania drejt në shtëpinë tuaj!
Shpejtë, thjeshtë dhe lirë!