Partner i Besueshëm

Avenue Dent

Klinika Dentare AVENUE DENT ofron kushte dhe trajtim të jashtëzakonshëm për shëndetin e dhëmbëve dhe të gojës suaj në përgjithësi. AVENUE DENT përkujdeset për estetikën dhe dukjen e juaj të përgjithshme duke ju ofruar trajtim adekuat dhe privatësi të plotë me çmim konkurues.
Specialistët e njohur, pajisjet dhe teknologjia e fundit dentare, Rtg ortopan 2D dhe 3D, ju ofrojnë një ambient dhe komoditet të jashtëzakonshëm.
Shërbimet në AVENUE DENT do ofrohen për pacientët e Klinikës Digjitale, vetëm pas caktimit të terminit dhe referimit nga Klinika Digjitale.

Adresa, Kontakti dhe Orari i Punës

  • MATI 1 Rruga B, Prishtina – Kosova
  • E Hënë – E Premte:   08:00 – 20:00

Cakto Termin